|
הפקולטה לחקלאות : ביוכימיה ומדעי המזון
INT. TO FOOD SCIENCE - PRINCIPLES & PROCESSES |
מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים |
| 71445 |
משך הבחינה: 2.00 ש' |
בחינה בכתב |
ש' 1 |
נק' 2 |
סמסטר ב' |
|
אולם/קמפוס | סוג המפגש/מועדים מיוחדים | שעה | יום בשבוע | סמסטר | קבוצה | סוג שיעור | שם המרצה |
אולם 11 (רחובות) |
|
12:00-10:15
|
יום ה'
|
סמסטר ב
|
(א) |
שעור |
פרופ חגי אבליוביץ
ד"ר אביהוא יונה
|
הערות:
שעור א לחוג 712,722,793 ולמסלול 2522.
|
Comments:
|
|
|