English Courses צור קשר נהלי הוראה ולימודים נהלי שכר לימוד אודות האוניברסיטה תכניות לימודים - כללים ונהלים חיפוש בשנתון
חיפוש בשנתון האוניברסיטה לשנת
עזרה סקר הערכת הוראה חיפוש מילולי חיפוש קורס בודד

 
הפקולטה לחקלאות : ביוכימיה ומדעי המזון
INT. TO FOOD SCIENCE - PRINCIPLES & PROCESSES מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים   |  71445
משך הבחינה: 2.00 ש' בחינה בכתב ש' 1 נק' 2 סמסטר ב'
    מועדי בחינות תכניות לימודים אתר הקורס סילבוס /Syllabus
אולם/קמפוס סוג המפגש/מועדים מיוחדים שעה יום בשבועסמסטרקבוצהסוג שיעורשם המרצה
אולם 11 (רחובות)

12:00-10:15
יום ה'
סמסטר ב
(א) שעור פרופ חגי אבליוביץ
ד"ר אביהוא יונה
הערות:
שעור א לחוג ‎712‏,‎722‏,‎793‏ ולמסלול ‎2522‏.
Comments:

 

  

  © כל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
קישור לאתר של האוניברסיטה העברית בירושלים Link to the website of The Hebrew University of Jerusalem