נקודות זכות באוניברסיטה העברית:
3
תואר:
מוסמך
היחידה האקדמית שאחראית על הקורס:
מטעים וצמחי נוי
סמסטר:
סמסטר א'
שפת ההוראה:
אנגלית
קמפוס:
רחובות
מורה אחראי על הקורס (רכז):
עודד שוסיוב
שעות קבלה של רכז הקורס:
בתאום
מורי הקורס:
פרופ עודד שוסיוב
תאור כללי של הקורס:
בקורס ילמדו מושגים ושיטות הקשורים בהנדסת חלבונים, הפקת חלבונים ומבנם של חלבונים. יסקרו מכשירים ושיטות לאפיון חלבונים. ילמדו מושגים ושיטות ליצירת ספריית פפטידים. כמו כן ילמדו שיטות מחקר בננוביוטכנולוגיה
מטרות הקורס:
תוצרי למידה : בסיומו של קורס זה, סטודנטים יהיו מסוגלים:
להכיר את אפשרויות השונות הזמינות בעת הנדסת חלבון. להכיר כלים אשר יסייעו בתכנון ובאפיון חלבונים. להבין איך ליצור ספריות פפטידים ואיך להשתמש בתגי אפיניות.
דרישות נוכחות (%):
80
שיטת ההוראה בקורס:
הרצאה
רשימת נושאים / תכנית הלימודים בקורס:
דרכים אפשריות להנדסת חלבונים. מבנה חלבון. חיזוי מבנה חלבון. שיטות פיזיקליות לקביעת מבנה חלבון. קיפול ויציבות חלבון. איחוי חלבונים. ספריות פפטידים. תגי אפיניות.
חומר חובה לקריאה:
-
חומר לקריאה נוספת:
מרכיבי הציון הסופי :
מבחן בכתב % 100
מידע נוסף / הערות:
הגשת עבודה חובה
|