English Courses צור קשר נהלי הוראה ולימודים נהלי שכר לימוד אודות האוניברסיטה תכניות לימודים - כללים ונהלים חיפוש בשנתון
חיפוש בשנתון האוניברסיטה לשנת
עזרה סקר הערכת הוראה חיפוש מילולי חיפוש קורס בודד

 
הפקולטה לחקלאות : ביוכימיה ומדעי המזון
FOOD TECHNOLOGY טכנולוגיה של מזון   |  71454
משך הבחינה: 3.00 ש' בחינה בכתב ש' 2 נק' 4 סמסטר ב'
דרישות קדם   מועדי בחינות תכניות לימודים אתר הקורס סילבוס /Syllabus
אולם/קמפוס סוג המפגש/מועדים מיוחדים שעה יום בשבועסמסטרקבוצהסוג שיעורשם המרצה
חדר 8 (רחובות)

10:00-08:15
יום ד'
סמסטר ב
(א) שעור ד"ר קרן קלס
ד"ר אביהוא יונה
חדר 8 (רחובות)

11:00-10:15
יום ד'
סמסטר ב
(א) תרג גב נעמה הלוי
מ' ביה"ס (רחובות)
פעם בשבועיים החל מ 09/05/24פעם בשבועיים החל ...
15:00-11:15
יום ד'
סמסטר ב
(א) מעב גב מריה מרטיננקו
מר זיו בן משה
מ' ביה"ס (רחובות)
פעם בשבועיים החל מ 15/05/24פעם בשבועיים החל ...
15:00-11:15
יום ד'
סמסטר ב
(ב) מעב גב מריה מרטיננקו
מר זיו בן משה
מ' ביה"ס (רחובות)
פעם בשבועיים החל מ 22/05/24פעם בשבועיים החל ...
15:00-11:15
יום ד'
סמסטר ב
(ג) מעב גב מריה מרטיננקו
מר זיו בן משה
הערות:
שלוש פגישות לכל קבוצה. נוכחות חובה . מעב א לחוג ‎722‏. מעב ב לחוג ‎722‏,‎793‏. מעב ג לחוג ‎722‏.
Comments:

 

  

  © כל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
קישור לאתר של האוניברסיטה העברית בירושלים Link to the website of The Hebrew University of Jerusalem