English Courses צור קשר נהלי הוראה ולימודים נהלי שכר לימוד אודות האוניברסיטה תכניות לימודים - כללים ונהלים חיפוש בשנתון
חיפוש בשנתון האוניברסיטה לשנת
עזרה סקר הערכת הוראה חיפוש מילולי חיפוש קורס בודד

 
הפקולטה לחקלאות : ביוכימיה ומדעי המזון
PHYSICAL PROPERTIES OF FOODS תכונות פיזיקליות של מזונות   |  71453
משך הבחינה: 2.00 ש' בחינה בכתב ש' 2 נק' 4 סמסטר א'
דרישות קדם   מועדי בחינות תכניות לימודים אתר הקורס סילבוס /Syllabus
אולם/קמפוס סוג המפגש/מועדים מיוחדים שעה יום בשבועסמסטרקבוצהסוג שיעורשם המרצה
חדר 10 (רחובות)

10:00-08:15
יום ד'
סמסטר א
(א) שעור ד"ר רונית צביטוב יערי
ד"ר אביהוא יונה
חדר 102 (רחובות)

11:00-10:15
יום ד'
סמסטר א
(א) תרג גב נעמה הלוי
חדר 8 (רחובות)

11:00-10:15
יום ד'
סמסטר א
(ב) תרג גב נעמה הלוי
מ' ביה"ס (רחובות)
פעם בשבועיים החל מ 03/01/24פעם בשבועיים החל ...
14:00-11:15
יום ד'
סמסטר א
(א) מעב גב נעמה הלוי
גב מריה מרטיננקו
גב מיכל פטלביץ
מ' ביה"ס (רחובות)
פעם בשבועיים החל מ 10/01/24פעם בשבועיים החל ...
14:00-11:15
יום ד'
סמסטר א
(ב) מעב גב נעמה הלוי
גב מריה מרטיננקו
גב מיכל פטלביץ
הערות:
המעבדה ניתנת ב-2 קבוצות 4 פגישות לכל קבוצה נוכחות חובה החל מהשבוע השלישי. תרגילים ינתנו מהשבוע השני. מעב ב לחוג ‎722‏. מעב ג לחוג ‎722‏,‎793‏.
Comments:

 

  

  © כל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
קישור לאתר של האוניברסיטה העברית בירושלים Link to the website of The Hebrew University of Jerusalem