English Courses צור קשר נהלי הוראה ולימודים נהלי שכר לימוד אודות האוניברסיטה תכניות לימודים - כללים ונהלים חיפוש בשנתון
חיפוש בשנתון האוניברסיטה לשנת
עזרה סקר הערכת הוראה חיפוש מילולי חיפוש קורס בודד

 
הפקולטה לחקלאות : ביוכימיה ומדעי המזון
UNIT OPERATION IN FOOD TECH. AND FOOD ENG. B יחידות פעולה בטכנולוגיה והנדסת מזון ב'   |  71435
משך הבחינה: 3.00 ש' בחינה בכתב ש' 2 נק' 4 סמסטר ב'
דרישות קדם   מועדי בחינות תכניות לימודים אתר הקורס סילבוס /Syllabus
אולם/קמפוס סוג המפגש/מועדים מיוחדים שעה יום בשבועסמסטרקבוצהסוג שיעורשם המרצה
חדר 2 (רחובות)

11:00-09:15
יום ב'
סמסטר ב
(א) שעור פרופ עידו ברסלבסקי
חדר 2 (רחובות)

13:00-11:15
יום ב'
סמסטר ב
(א) תרג גב אביטל בן חיים
מר עידו רבל
חדר 2 (רחובות)

15:00-13:15
יום ב'
סמסטר ב
(ב) תרג גב אביטל בן חיים
מר עידו רבל
הערות:
כולל סיור. שעור א לחוג ‎722‏,‎793‏. תרג א לחוג ‎722‏,‎793‏. תרג ב לחוג ‎722‏.
Comments:

 

  

  © כל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
קישור לאתר של האוניברסיטה העברית בירושלים Link to the website of The Hebrew University of Jerusalem