|
הפקולטה לחקלאות : ביוכימיה ומדעי המזון
UNIT OPERATION IN FOOD TECH. AND FOOD ENG. B |
יחידות פעולה בטכנולוגיה והנדסת מזון ב' |
| 71435 |
משך הבחינה: 3.00 ש' |
בחינה בכתב |
ש' 2 |
נק' 4 |
סמסטר ב' |
|
אולם/קמפוס | סוג המפגש/מועדים מיוחדים | שעה | יום בשבוע | סמסטר | קבוצה | סוג שיעור | שם המרצה |
חדר 2 (רחובות) |
|
11:00-09:15
|
יום ב'
|
סמסטר ב
|
(א) |
שעור |
פרופ עידו ברסלבסקי
|
חדר 2 (רחובות) |
|
13:00-11:15
|
יום ב'
|
סמסטר ב
|
(א) |
תרג |
גב אביטל בן חיים
מר עידו רבל
|
חדר 2 (רחובות) |
|
15:00-13:15
|
יום ב'
|
סמסטר ב
|
(ב) |
תרג |
גב אביטל בן חיים
מר עידו רבל
|
הערות:
כולל סיור. שעור א לחוג 722,793. תרג א לחוג 722,793. תרג ב לחוג 722.
|
Comments:
|
|
|