English Courses צור קשר נהלי הוראה ולימודים נהלי שכר לימוד אודות האוניברסיטה תכניות לימודים - כללים ונהלים חיפוש בשנתון
חיפוש בשנתון האוניברסיטה לשנת
עזרה סקר הערכת הוראה חיפוש מילולי חיפוש קורס בודד

 
הפקולטה לחקלאות : ביוכימיה ומדעי המזון
FOOD MICROBIOLOGY AND HYGIENE מיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון   |  71413
משך הבחינה: 2.00 ש' בחינה בכתב ש' 1.5 נק' 3 סמסטר ב'
דרישות קדם   מועדי בחינות תכניות לימודים אתר הקורס סילבוס /Syllabus
אולם/קמפוס סוג המפגש/מועדים מיוחדים שעה יום בשבועסמסטרקבוצהסוג שיעורשם המרצה
אולם 11 (רחובות)

11:00-08:15
יום ג'
סמסטר ב
(א) שעור ד"ר משה שמש
הערות:
Comments:
 

  

  © כל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
קישור לאתר של האוניברסיטה העברית בירושלים Link to the website of The Hebrew University of Jerusalem